For leverandører av smarte energiløsninger

Enova støtter energitiltak som gjør boliger bedre å leve i – og som gjør godt for klimaet så vel som boligeierens lommebok. Enovatilskuddet gir penger tilbake når boligeiere gjennomfører ulike tiltak, slik at det blir enklere å ta fremtidsrettede valg allerede i dag.

Som ekspert er du viktig for både oss og kundene dine. I 2016 støttet vi 6.000 energitiltak i private hjem, gjennomført av håndverkere som deg. Kundene lytter til rådene du gir dem, og du kan hjelpe dem å ta de riktige valgene for fremtiden.

Her får du hjelp til å hjelpe dem. 

Det er enkelt 

  1. Kunden gjennomfører energitiltaket 
  2. Register kvittering eller faktura hos oss
  3. Kunden får støtte 

Les mer om registrering av energitiltak her 

Få gratis salgspakke

Mange kvier seg for å gjøre energioppgraderinger når de ikke vet om Enovatilskuddet og hvilke energitiltak som gir støtte.

I salgspakken får du gratis salgsmateriell som viser kundene hvor enkelt det er å få Enova til å ta deler av regningen for energitiltakene. I pakken får du en salgsplakat, 50 flyere med tilhørende display og et brev om Enovatilskuddet. I tillegg kan vi sende deg energimerkebrosjyren, som forteller deg og kundene dine om energieffektivisering og ulike energikilder.

Få tilsendt salgspakken gratis

Blir du årets Enovatilskudd-bedrift?

Når så mange leverandører hjelper oss, vil vi gi noe tilbake. Hvert år kårer vi årets Enovatilskudd-bedrift, der vi belønner en leverandør som skaper spesielt stor interesse for energitiltakene som mottar Enovatilskudd. Kanskje blir det deg i år?

Hvis du føler at din bedrift har tilbudt og gjennomført gode energiløsninger til kundene dine i året som har gått, kan du sende oss en kort beskrivelse av hvordan dere jobber med energi- og klimatiltak.

Sammen med kunderelasjoner og antall prosjekter kundene dine har registrert hos Enova, vil dette være et kriterie for utmerkelsen. Kåringen skjer i januar, og vinneren får diplom og et merke som kan brukes fritt i egen markedsføring.

Bli med i konkurransen

Enova Anbefaler – bli leverandørpartner

Tilbyr du produkter som kommer inn under Enovas merkeordning? Da kan du bli leverandørpartner, og få Enova Anbefaler-merket. Det viser at du tilbyr energieffektive og miljøvennlige produkter, og kan være til stor nytte i markedsføringen din.

Bli leverandørpartner

Se alle energitiltakene i Enovatilskuddet

Publisert 18.01.2017